Ταξιδιωτικές λύσεις που αποδίδουν κι εξοικονομούν

GOLDEN TRAVEL

Από την ίδρυσή του το 1979, το Golden Travel ειδικεύεται στο επαγγελματικό ταξίδι, εξυπηρετώντας με απαράμιλλο τρόπο εταιρίες με υψηλές ταξιδιωτικές απαιτήσεις, όπως ναυτιλιακές, εμπορικές και φαρμακευτικές.

Στο Golden Travel παρέχουμε ένα μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος δημιουργεί αξία σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας, με εξοικονόμηση κόστους, βελτιωμένη απόδοση και μέγιστη ασφάλεια.

Το Golden Travel στελεχώνεται από επαγγελματίες έμπειρους κι εξειδικευμένους που προσφέρουν λύσεις αιχμής για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των εταιρικών –κι όχι μόνο- πελατών μας.

Είμαστε υπερήφανοι που ανεβάζουμε τον πήχη όλου του κλάδου θέτοντας ακόμα πιο υψηλά πρότυπα συνέπειας και αφοσίωσης στον πελάτη. Οι είκοσι άρτια εκπαιδευμένοι υπάλληλοι των γραφείων μας στον Πειραιά και την Κηφισιά γνωρίζουν άρτια τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Το Όραμά μας

Να είμαστε στις κορυφαίες εταιρείες στο επαγγελματικό ταξίδι – το ταξιδιωτικό πρακτορείο πρώτης επιλογής για το προσωπικό και τα στελέχη κάθε επιχείρησης.

Η Αποστολή μας

Μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα και μαζί του εξελίσσονται οι ανάγκες των επιχειρήσεων, η αποστολή μας είναι να διασφαλίζουμε στους πελάτες μας διαφάνεια, ευελιξία, διορατικότητα και εξοικονόμηση, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αποτελεσματικότητα και φροντίδα. Κι εμπνέοντας τις επιχειρήσεις να μας αναθέτουν μια κρίσιμη λειτουργία, να τις βοηθάμε να εστιάζουν 100% στους επιχειρηματικούς στόχους και τις προτεραιότητές τους.

Γιατί εμάς

Επιλέγοντας το Golden Travel διασφαλίζεται πολλά και σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας:
 • 1.

  Εξοικονόμηση χρημάτων

  Για κάθε ευρώ που δαπανάτε για τις υπηρεσίες διαχείρισης του ταξιδιού μας, θα σας επιστρέψουμε περισσότερα υπό τη μορφή της εξοικονόμησης κόστους. Αυτή είναι η διαφορά της Golden Travel.

 • 2.

  Αύξηση αποδοτικότητας

  Η τεχνογνωσία μας, η εμπειρία και η ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχουμε μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων σας.

 • 3.

  Κορυφαία εξυπηρέτηση

  Κατανοούμε ότι τα επαγγελματικά ταξίδια είναι περίπλοκα, απαιτούν μια ιδιαίτερη κατανόηση των μοναδικών στόχων της επιχείρησής σας, των ταξιδιωτικών τάσεων και των προτιμήσεων των ταξιδιωτών.

Οι Αξίες μας

 • Ακεραιότητα – Οικοδομούμε σχέσεις που διέπονται από ειλικρίνεια, διαφάνεια κι επαγγελματισμό
 • Υπεροχή –Θέτουμε συνεχώς υψηλότερα τον πήχη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας
 • Συνεργασία – Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία όλων των μελών του προσωπικού για να επιτύχουμε αξεπέραστη αποτελεσματικότητα
 • Υπευθυνότητα – Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ό, τι κάνουμε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του αποτελέσματος
 • Ποιότητα –Παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση, δημιουργώντας υψηλή αξία για τους πελάτες μας
 • Καινοτομία – Αξιοποιούμε την τεχνολογία για να ενισχύσουμε τη διαφάνεια, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών μας