Ταξίδια για Ιδιώτες

Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με βάση το χρόνο και τον προϋπολογισμό σας

Όπου κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε με το Golden Travel, μπορείτε να το υλοποιήσετε με ασφάλεια και σιγουριά. Η γνώση κι η εμπειρία των ταξιδιωτικών συμβούλων μας διασφαλίζουν απόλυτα τη μετάβαση και τη διαμονή στον προορισμό που επιθυμείτε, όντας πλήρως ενημερωμένοι πριν κάνετε την κράτηση και απολύτως ξέγνοιαστοι για όσο διαρκεί το ταξίδι σας!

Φτιάξτε το ταξίδι σας με 3 απλά βήματα:

 • 1

  Ονειρευτείτε

  Ποιος μέρος θα θέλατε να επισκεφθείτε; Επιλέξτε προορισμό για το σχεδιασμό του ταξιδιού σας.

 • 2

  Επικοινωνήστε

  Απλά καλέστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail για να μετατρέψουμε το όνειρό σας σε πραγματικότητα. Είναι τόσο απλό.

 • 3

  Εξερευνήστε

  Ετοιμάστε βαλίτσες, επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο ή στο πλοίο και ξεκινήστε το όνειρο σας!

Ταξίδια Αναψυχής

Η πολυετής εμπειρία μας στην αποτελεσματική διεξαγωγή απαιτητικών υπηρεσιών, μας οδήγησε στη δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος οργάνωσης εκδρομών, που θα μας προτείνει πάντα τις καλύτερες επιλογές στα ταξίδια αναψυχής.

Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, εξατομικευμένες προτάσεις, λεπτομερείς γνώσεις προορισμών, αποκλειστικές προσφορές και ανέσεις από τους ειδικούς του Golden Travel

Η Ευρώπη με Ι.Χ. σας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τις πιο όμορφες διαδρομές και τα πιο ελκυστικά αξιοθέατα και τοπία της Ευρώπης με ΙΧ, σε συνεργασία με τη Super Fast Ferries.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κεντρικό Γραφείο:

Αιγάλεω 8 , Πειραιάς
Τηλ.: 210 4061140
Fax: 210 4061144
Email: gtsales6@goldentravel.gr